diumenge, 10 de desembre de 2017

NÚMEROS, LLETRES, DINOSAURES I... LA CORINA!

El passat dimarts al matí ens va visitar la Corina, la mare del Nil! Va venir repleta d'activitats per treballar de forma global les formes geomètriques, els números, les lletres i la nostra investigació sobre els dinosaures!
La primera sorpresa la vam trobar al terra de l'aula on hi havia tot de petjades de dinosaure amb números!! OSTRES! Vam quedar al·lucinats! Cadascú vam agafar una forma geomètrica i vam haver de trobar el número que ens havia tocat a la petjada pertinent!
A continuació, vam fer petits grups segons la forma geomètrica que teníem: triangle, rectangle o quadrat. Vam ordenar-les per tamany i després vam contestar a un llarg qüestionari sobre aspectes dels dinosaures!! I vam tenir PREMI! Una medalla de petjada de dinosaure!!! Perquè les vam contestar TOTES! Yuhuuuuu!!!
Finalment, vam intentar posar les banyes al triceraptor amb els ulls ben tapats!! Ostres Corina, ens ho vam passar molt bé!!!! Moltes gràcies per venir!!!! 
Per veure tot l'àlbum cliqueu sobre qualsevol imatge!!!

2 comentaris:

  1. Estic alucinada! Pero quina activitat més xula! Nil la teva mare té molta imaginació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que la Corina té molt d'enginy i moltes idees, nosaltres encantats/des de que vingueu els familiars amb activitats!!! :-) Ens ho passem molt bé! Gràcies pel comentari i per continuar deixant petjades!

      Elimina